Pamaké:Adaranouref

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamualaikum.

Tepangkeun wasta abdi Adara, Abdi babar di Bandung kaping 8 Desember 2000.

Abdi kawit ti SMAN 1 BANJARAN Kabupaten Bandung calik di kelas sabelas.