Pamaké:Ady1502

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
menikmati sore hari setelah kegiatan

Sampurasun

tepangkeun wasta pun abdi Ady, sakola abdi di SMA N 1 Cisarua kelas sabelas, abdi nuju di ajar Wikipedia

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah