Pamaké:Alinasyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Laba-laba Kepiting (Crab Spider).jpg

Wasta abdi Alinasyah.Abdi biasa disebut Ali.Gumelar di Riau.Abdi linggih di Bandung.

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 9 Bandung. #WikiMasukSekolah