Pamaké:Anjarprasetio

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangkeun nami abi Anjar Prasetio. Abi teh pameget nu kasep saalit. Lahir di Ciamis, 14 September 1999. Hatur Nuhun !

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Pangandaran nu lumangsung ping 23 Mei 2019.