Pamaké:Arifian Lumayung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami Lengkep : Muhammad Ilham Arifian Lumayung

Tempat Tanggal Lahir : Bandung 19 Desember 2001