Pamaké:Chyti19

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangken wasta pun abdi Chyti Meilani Nurhalimah, Abdi sakola di SMA 1 Banjaran kelas X IPA 5. Abdi babar di Bandung, 28 November 2002.