Pamaké:Deviafatayamj

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamu'alaikum WR.WB.

Sampurasun...

Tepangkeun wasta sim kuring Devia Fataya Miftahul Jannah. Babar di Bandung, kaping 23 Desember 2002. Ayeuna yuswa sim kuring nincak 16 taun. Sim kuring sakola di SMAN 1 Banjaran kelas sapuluh jurusan IPA. Di sakola, sim kuring ngiringan kagiatan Pramuka sareng PERS. Di ekskul PERS ieu, sim kuring tiasa mekarkeun karesep dina ngadamel tulisan.