Pamaké:Dianramdani038

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dianramdani038 ngaran lengkepna Dian Ramdani. Pituin di Kampung Warung Jati Dusun Karang Jetak RT 27 RW 13 Desa Ciparay Kecamatan Cidolog Kabupaten Ciamis nganjrek ayeuna di Pondok Pesantren Al-Munawwar Jarnaujiyyah Gunung Kadu Padayungan Kota Tasikmalaya. Resep nulis biografi nyalira jeung macaan buku. wilujeung tepang dina pakalangan literasi sunda! Kuliah S1 di Jurusan Pendidikan Sejarah Universitas Negeri Siliwangi Tasikmalaya. ayeuna nginjak kana semester VII di Pendidikan Sejarah Universitas Siliwangi.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Universitas Siliwangi nu lumangsung ping 5 Juni 2018.