Pamaké:Equawikipedizer

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di halaman pamaké kuring. Kuring cicing di Spanyol jeung kuring gawe salaku desainer wéb.

wewengkon kuring dipikaresep di Wikipedia mangrupakeun:

  • Sosial: Kaca nu tempat dimana kuring cicing (nagara, wilayah na kota).
  • Profesi: design Web, software, internét jeung basa programming.
  • Luang: proyék koperasi lianna. Kuring ngamimitian anyar di Wikipedia. Tapi ieu mah di DMOZ, abdi geus di BOINC keur lila jeung Abdi ngan dimimitian dina W3DIR.

Tugas nu biasana I do:

  • Wikipedia tanpa pangaweruh atanapi basa penerjemah: Kuring ngan marios Tumbu, abdi nyobian pikeun ngapdet aranjeunna sarta lamun aya nanaon kuring ditandaan aranjeunna salaku pegat (lamun aranjeunna penting) atanapi I ngahapus aranjeunna (lamun aranjeunna henteu relevan atawa maranéhna teu boga eusi ). Kuring ogé ngahaturanan sorangan pikeun ngamutahirkeun versi software.
  • Wikipedia tanpa pangaweruh tapi ku penerjemah basa: Sarua jeung hiji saméméhna. Tapi ogé bisa nambahan sababaraha tumbu resmi tur ngajawab hiji kasus vandalisme.
  • Wikipedia kalawan pangaweruh basa (Spanyol atanapi Inggris): Sadayana di luhur. Tapi ogé bisa nyieun koréksi gramatikal. Tur kalawan pangalaman leuwih dina ngokolakeun Wikipedia bisa nyobaan nambahkeun hiji artikel.
Katerangan Babel Pamaké
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
ca-1 Aquest usuari té un coneixement bàsic de català.
la-1 Hic usor simplici latinitate contribuere potest.
Pamaké dumasar basana