Pamaké:Ex Patchy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamu'alaikum!

Simkuring Afif Hanidar nu maké andiasma Ex_Patchy. Imah di Bogor, ayeuna sakola di SMA Negeri 1 Bogor