Pamaké:Fidmahm

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta simkuring Hafid Maulana, kuring cicing di Kp. Cimaung Sabeulah RT 01 RW 03 Ds. Cimaung Kec. Cimaung Kab. Bandung

Kuring lahir di Bandung kaping 17 Juni 2002. Simkuring sakola SD di SDN Pusakaresmi sareng SMP na di SMPN 1 Cimaung

Kuring sakola di SMAN 1 Banjaran kelas XI IPA 4, abdi ngiringan 3 ekstrakurikuler nyaeta Pramuka, Basket sareng Pers Sekolah. Simkuring angkatan 33 di Pramuka SMAN 1 Banjaran, ngajabat janten Pradana. Kitu oge di Pers Sekolah, kuring angkatan ka 12.