Pamaké:Ihsannugraha

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta simkuring Muhammad Ihsan Nugraha, kelas X IPA 6, sakola di SMAN 1 BANJARAN