Pamaké:Iqbalfiz33

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta simkuring Iqbal Faizal Rahman, kaleresan babar di Banjaran Kabupaten Bandung, ayeuna nuju di ajar nulis basa sunda dina wikipedia.