Pamaké:Fervent Attack

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pamaké:Irkham Mahfudh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indonesiaball
Katerangan Babel Pamaké
id-N Pengguna ini merupakan penutur asli bahasa Indonesia.
jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
jv-x-bms-3 Panganggo kiye duwé kawruh mahir basa Banyumasan.
ms-3 Pengguna ini memiliki kemahiran tinggi dalam bahasa Melayu.
ar-2 هذا المستخدم لديه معرفة متوسطة بالعربية.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
su-2 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda hambalan panengah.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
ja-1 この利用者は初級日本語ができます。
nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
Pamaké dumasar basana

Irkham Mahfudh nyaéta ti Kabupatén Pemalang, Jawa Tengah, Indonesia.