Pamaké:Koavf

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

!!!!!

Katerangan Babel Pamaké
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
en-N This user has a native understanding of English.
es-2 Este usuario tiene un conocimiento intermedio del español.
Pamaké dumasar basana