Pamaké:Luthfi94

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Héi sadayana, Nepangkeun, nami abdi Luthfi Indra Yudha, abdi asalna ti Provinsi Sumatera Kulon