Pamaké:Meitasal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Meitasal ngaran lengkepna Meita Salma Salsabila. pituin Ciamis nganjrek di Geger Kalong, Kota Bandung. Resep ngawih jeung ngigel. Wilujeng Tepang dina pakalangan literasi Sunda! kuliah S1 jurusan Pendidikan Bahasa Sunda UPI Bandung.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih UPI nu lumangsung ping 17 September 2018.