Pamaké:Michael Kümmling

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Pamaké dumasar basana