Pamaké:Mikhailov Kusserow~suwiki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama abdi Mikhailov Kusserow, ngan tiasa sakeudik nyarios Sunda. Abdi upayakeun supaya tiasamasihan kontribusi dalam bahasa Sunda yang terbaik. Minat abdi sejarah, agama, dan olahraga.