Pamaké:Milearein

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kupu kupu di kebun teh jamus ngawi 2.jpg

Wasta abdi Milearein.Tiasa disebut Milea. Abdi linggih di Bandung.

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 9 BANDUNG. #WikiMasukSekolah