Pamaké:Muhammad Bramantyo02

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamualikum Warahmatullahi Wabarakatuh Wasta sim kuring Muhammad Bramantyo Wibowo Abdi lahir di Bandung, kaping 20 April 2002 Abdi kawit ti SMAN 1 BANJARAN Padumukan abdi di Desa Jagabaya,Kp.Pasir Lanjung Rt.03 Rt.03 Sakitu ti abdi,hatur nuhun Wasssalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.