Pamaké:Muthi'ah Zahra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simkuring nuju di Plaza Mosa SMAN 1 Cisarua

Simkuring asal ti wewengkon kota Cimahi, ayeuna masih jadi mahasiswa semester 8 di Unas PASIM, Bandung. Kalangenan simkuring maca novel boh novel sunda atawa indonesia.