Pamaké:NIA NURAENI

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta simkuring Nia nuraeni ,Alamat simkuring di Kp Cibiuk , Des.Langonsari Kec.pameungpeuk Kab.Bandung, lahir tanggal 27 Januari 2002 dinten Minggon.

Simkuring sakola di SMAN 1 BANJARAN ,kelas 11 ips 3.