Pamaké:NadilaNfauziah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami abdi NADILA NURUL FAUZIAH,abdi lahir di Bandung 19 JANUARI 2002.Abdi 2 bersodara abi anak kadua bungsu ti ibu,LENI MARLIYANI sareng bapakna,BUDI ASMARA.Tapi raka nu ka hiji parantos ngantunkeun.