Pamaké:RaihanGW89

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta : Raihan Gantina Wibawa

Sakola : SMAN 1 BANJARAN

Kelas : X IPA 1