Pamaké:Ramadhansptra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun, nepangkeun wasta abdi Ramadhan Saputra G. , sakola di SMAN 1 Banjaran, kelas X Ipa, tempat ping gumelar abdi 03 November 2003, alamat abdi di Kp.Nambo Desa Batukarut Kec.Arjasari Kab.Bandung Rt.06 Rw.02, abdi ngabogaan kasenengan nyaeta nyanyi jeung maca buku. Akun instagram abdi : @ramadhansptra_