Pamaké:Rinrinnnurf

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangkeun wasta abdi Rinrin Nur Febrianti, sakola di SMAN 1 Banjaran, Kab.Bandung. Abdi babar di Sumedang, 21 Februari 2003. Anjeun sadaya tiasa ngahubungan abdi via Instagram @rinrinnnurf. Hatur nuhun:)