Pamaké:Rizalmauln

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

halo sadayana. perkenalkeun. Wasta abdi Rizal Maulana. abdi mangrupa pamaké wikipédia ti Kota Bandung. abdi bergabung dina komunitas wikimedia sunda. ayeuna abdi mangrupa mahasiswa aktif S1 di Institut Teknologi Bandung program studi Téknik Sipil

ieu abdi, Rizal Maulana
WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih LSS ITB nu lumangsung ping 21 April 2019.