Pamaké:SU08ayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ayu Aningsih

Nepangkeun sim kuring Ayu, Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.


Artikel kuring:

1. Wayang

2. Arya Kamuning



Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"