Pamaké:SU44Sofia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
nuju ngagaya

Nepangkeun, Wasta sim kuring Sofia,pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.

Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"