Pamaké:SYIFA.28

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangkeun wasta pun Syifa putri hermawan ,Abdi sakola di SMAN 1 BANJARAN atau anu sok di pikawanoh Semun ceunah, Almat abdi di Kp.Langonsariindah rt04/04 Kec.Pameungpeuk Kab.Bandung, Abdi ayeuna kelas 10 ipa 5 abdi mikagaduh karesep maca,nulis,renang.Tiasa ditinggal di Instagram abdi di @syifaaput_