Pamaké:Saepulloh07

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta : Saepulloh

Alamat : Jl. Bugel No. 16 Desa Neglasari Kec. Banjaran Kab. Bandung Jawa Barat

Lahir : 07 Nopember 2001

Sakola : SMAN 1 Banjaran