Pamaké:SazuraGp

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta simkuring Alya Nur Nabila babar di Tanjung sari kaping 15 juni 2002. Kuring cicing di kp.Tanjung sari RT 02 RW 06 Kec.Cangkuang Kab.Bandung.

Simkuring ngawitan sakola di PAUD tunas harapan, dilajeungkeun ka SD Banjaran VII teras pindah ka SD Tanjungsari 01 waktos kelas 2. Kuring SMP na di SMPN 2 Pameungpeuk. Ayeuna simkuring sakola di SMA Negeri 1 Banjaran kelas XI IPA6. Di SMA simkuring aktif ekstrakulikuller Pramuka angkatan 33 sareng Pers sekolah angkatan 12. Di pramuka simkuring ngajabat janteun Juru Adat periode 2018-2019.