Pamaké:Sefianurfauziah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamualaikum wr.wb

Sampurasun...

Tepangkeun wasta simkuring Sefia Nur Fauziah.Kuring babar di Bandung, kaping 24 Juni 2002.

Simkuring ayena sakola di SMAN 1 BANJARAN, jurusan IPA

Anjeun tiasa mikawanoh simkuring di instagram; @sefiaanfzh