Pamaké:William915

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

#REDIRECTw:en:User:William915
This page is a soft redirect.

Katerangan Babel Pamaké
zh-N 中文是这位用户的母语
yue-N 呢位用戶嘅母語廣東話
en-3 This user has advanced knowledge of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana