Pamrogram

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pangrogram komputer, pangrogram, developer software atawa ahli nataolah nyaéta profési nu nulis program maké basa program saperti Perl, C++, Python, VB, Visual Basic .NET, PHP, jeung sajabana.