Panyajak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panyajak téh nyaéta pangarang sajak,atawa pangarang anu léuwih dikénal minangka pangarang sajak lantaran karyana léuwih réa dina wangun éta,atawa punjulna memang dina karya warna éta.[1] Para panyajak Sunda di antarana waé nyaéta:

Ajip Risidi,Ayatrohaedi,Dedy Windygiri,Eddy D.Iskandar,Etti RS,Godi Suwarna,Kis WS.,Hasan Wahyu Atmakusumah,Nita Widiati Efsa,Odji Setiadji AR,Rachmat M.Sas Karana,Sayudi,Surachman RM,Taufik Faturohman,Usep Romli HM,Yayat Hendrayana,Yus Rusyana.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. a b Iskandarwassid (2015). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.