Parabel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anu disebut parabel téh nyaéta carita (dongéng) anu pondok pisan sarta basajan, anu eusina ngandung ajaran moral atawa agama, ku jalan ngagunaken ibarat jeung babanding.