Partikel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Partikel nyaéta

  1. Dina fisika partikel, hiji hijian dasar tina barang atawa énergi.
  2. Dina kimia koloid, hiji partikel koloid - fase koloid atawa koloid molékular
  3. Dina ékologi, hiji objék leutik lian tina jinis nonbiologi
  4. Dina linguistik, hiji partikel gramatikal.
  5. Dina grafik komputer, hiji élemén tina sistem partikel (simulasi).