Pasagi bener

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Persegi.JPG

Pasagi bener (basa Indonesia: persegi) nyaéta bangun datar dua diménsi anu dijieun ku opat rangkay (basa Indonésia: rusuk) (a) anu sarua panjang sarta ngabogaan opat juru (sudut) anu kabéhanana nyiku.

Rumus pasagi[édit | édit sumber]

Kuriling[édit | édit sumber]

Lega[édit | édit sumber]

Panjang diagonal[édit | édit sumber]