Pesindhen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sindén nyaéta sebutan pikeun awéwé anu nyanyi atawa nembang eukeur ngiringkeun alunan musik gamelan, umumna minangka panyanyi hiji-hijina. Saurang sindén anu saé kedah ngagaduhan pangabisa komunikasi anu cageur sarta pangabisa vokal anu alus.