Pierce Brosnan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Brosnan dina Festival Film Cannes taun 2002.

Pierce Brendan Brosnan, OBE (gumelar di Navan, Country Meath, Irlandia, 16 Méi 1953; umur 64 taun) mangrupa saurang aktor pilem jeung tipi, produser pilem sarta aktivis lingkungan hidup, anu ayeuna nyekelan dua kewarganegaraan, nyaéta Irlandia jeung Amerika. Anjeunna kasohor salaku salah sahiji pameran resmi James Bond dina opat seri film, nyaéta GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough jeung Die Another Day.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]