Pierce Brosnan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Brosnan dina Festival Film Cannes taun 2002.

Pierce Brendan Brosnan, OBE (gumelar di Navan, Country Meath, Irlandia, 16 Méi 1953; umur 62 taun) mangrupa saurang aktor pilem jeung tipi, produser pilem sarta aktivis lingkungan hidup, anu ayeuna nyekelan dua kewarganegaraan, nyaéta Irlandia jeung Amerika. Anjeunna kasohor salaku salahsahiji pameran resmi James Bond dina opat seri film, nyaeta GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough jeung Die Another Day.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]