Pitulung:Karakter husus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ti vérsi MediaWiki 1.5 (ahur Juni 2015), sakumna proyék Wikimédia maké panyandian karakter Unicode (UTF-8). Saméméhna, sababaraha Wikipédia maké panyandian Windows-1252 anu dinyatakeun minangka [[ISO-8859-1). Pikeun proyék anu geus aya, parobahan tina dua sét karakter ieu dilakukeun disatungakeun layar jeung teu katingali ku pamaké. Ciri dipakéna Unicode di antarana nyaéta jumlah bita per karakter anu rupa-rupa, jeung bisa ngalarapkeun karakter husus saperti karakter normal, teu ngan saukur pidangan, tapi ogé dina kotak suntingan anu mintonkeun karakterna.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tutumbu luar[édit | édit sumber]


Citakan:Pitulung-stub