Pitulung:Kumpulan kode paréntah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pedaran Ngetikna Katémbongna
dilarapkeun di mana waé
Téks déngdék ''déngdék'' déngdék
Téks kandel '''kandel''' kandel
Kandel jeung déngdék '''''kandel & déngdék''''' kandel & déngdék
Tumbu internal

(dina Wikipédia)

[[ngaran kaca]]

[[ngaran kaca|téks nu némbongan]]

ngaran kaca

téks nu némbongan

Tumbu kaluar

(ka ramatloka séjén)

[http://www.conto.co.id]

[http://www.conto.co.id téks nu némbongan]
http://www.conto.co.id

[1]

téks nu némbongan
http://www.conto.co.id

Tanpa markup wiki ''markup''

<nowiki>tanpa ''markup''</nowiki>

markup

tanpa ''markup''

dilarapkeun ukur dina awal baris
Lulugu

nu ukuranana béda

==hambalan 1==
===hambalan 2===
====hambalan 3====
=====hambalan 4=====

Hambalan 1

Hambalan 2

Hambalan 3

Hambalan 4
Béréndélan pélor
  • hiji
  • dua
    • dua titik hiji
  • tilu
  • hiji
  • dua
    • dua titik hiji
  • tilu
Béréndélan nomer
  1. hiji
  2. dua
    1. dua titik hiji
  3. tilu
  1. hiji
  2. dua
    1. dua titik hiji
  3. tilu
Béréndélan definisi
Definisi
item 1
item 2
Definisi
item 1
item 2
Téks tanpa format

  spasi dina
  awal unggal baris
  ngahasilkeun téks
  monospasi tanpa format

spasi dina 
awal unggal baris 
ngahasilkeun téks
monospasi tanpa format
Keur citakan, kategori, jeung gambar
Perhatosan: Katembongna bisa beda-beda
Pedaran Ngetikna harti
citakan {{info}} nuliskeun citakan ‘info’
Kategori [[Kategori:Conto]]
[[Kategori:Conto|Indonésia]]
.
Nambahkeun Artikel ka kategori ‘Conto’
Nambahkeun Artikel ka kategori ‘Conto’ (indexs na Indonésia)
Gambar [[Gambar:conto.jpg|text]]
[[Gambar:conto.jpg|frame|text]]
[[Gambar:conto.jpg|thumb|text]]
gambar maké text
Gambar di katuhu maké text
thumbnail
Mindahkeun #REDIRECT[[Ngaran Artikel]] Mindahkeun Artikel ka ‘Ngaran Artikel’
Nawis ~~~
~~~~
ngaran wungkul
ngaran jeung titimangsa
Lengkepna | Pitulung leuwih lengkep

Baca ogé