Pitulung:Pagedrug ngédit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Pagedrug ngédit bakal kaalaman lamun dua pamaké ngédit jeung neundeun artikel dina hiji kaca nu sarua sarta patutur-tutur waktuna. Sangkan leuwih paham kana "pagedrug ngédit" titénan conto skenario ieu di handap.

  • Imas mencét "édit" dina hiji kaca.
  • Agus mencét "édit" ogé dina kaca nu sarua.
  • Imas bérés ngédit tuluy mencét "Simpen". Éta kaca disimpen kalawan vérsi Imas.
  • Agus bérés ngédit tuluy mencét "Simpen". Agus bakal meunangkeun kaca "Pagedrug Ngédit".

Ieu kaca ngadadarkeun perkara pagedrug ngédit sarta bongbolonganana.