Pitulung:Pagedrug ngédit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pagedrug ngédit bakal kaalaman lamun dua pamaké ngédit jeung neundeun artikel dina hiji kaca nu sarua sarta patutur-tutur waktuna. Sangkan leuwih paham kana "pagedrug ngédit" titénan conto skenario ieu di handap.

  • Imas mencét "édit" dina hiji kaca.
  • Agus mencét "édit" ogé dina kaca nu sarua.
  • Imas bérés ngédit tuluy mencét "Simpen". Éta kaca disimpen kalawan vérsi Imas.
  • Agus bérés ngédit tuluy mencét "Simpen". Agus bakal meunangkeun kaca "Pagedrug Ngédit".

Ieu kaca ngadadarkeun perkara pagedrug ngédit sarta bongbolonganana.