Pizza Hut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Pizza hut ( Inggris: Pizza hut) anu réstoran dahareun gancang Amérika sarta ngabogaan dahan di loba nagara anu Alm.o ahli réstoran gizi pizza sagala rupa, tapi éta Okhry.kma eta nawarkeun sambungan kana aplikasi jasa éksternal salian kamungkinan dahar di restoran.