Pizza Hut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pizza hut ( Inggris: Pizza hut) anu réstoran dahareun gancang Amérika sarta ngabogaan dahan di loba nagara anu Alm.o ahli réstoran gizi pizza sagala rupa, tapi éta Okhry.kma éta nawarkeun sambungan kana aplikasi jasa éksternal salian kamungkinan dahar di restoran.