Programme Delivery Control

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Programme Delivery Control (PDC) nyaeta hiji standar (ETS 300 231) keur ngadalikeun video recorder make kode nu nyumput dina layanan teletext. Data PDC nepi ka rekorder nalika pidangan atawa program mulai.

PDC mindeng dipake bareng jeung StarText, nu ku jalan ieu nu make bisa milih hiji program pikeun direkam make daptar program teletext nu dikodean husus. Kombinasi fitur ieu mindeng disebut PDC/StarText.

Di Jerman jeung sababaraha nagara Eropa lianna, standard heubeul Video Programming System (VPS) dipake keneh. Sacra efektif, dua sistim ieu ngalakukeun pagawean nu sarua tur VCR pangmoderenna jeung DVD recorder stand alone bisa ngalakukeun pagawean jeung dua sinyal ieu.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Spesifikasi tehnis jeung NLD