Programme Delivery Control

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Programme Delivery Control (PDC) nyaéta hiji standar (ETS 300 231) keur ngadalikeun video recorder maké kode nu nyumput dina layanan teletext. Data PDC nepi ka rekorder nalika pidangan atawa program mulai.

PDC mindeng dipaké bareng jeung StarText, nu ku jalan ieu nu maké bisa milih hiji program pikeun direkam maké daptar program teletext nu dikodéan husus. Kombinasi fitur ieu mindeng disebut PDC/StarText.

Di Jerman jeung sababaraha nagara Eropa lianna, standard heubeul Vidéo Programming System (VPS) dipaké keneh. Sacra efektif, dua sistim ieu ngalakukeun pagawéan nu sarua tur VCR pangmoderenna jeung DVD recorder stand alone bisa ngalakukeun pagawéan jeung dua sinyal ieu.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Spesifikasi tehnis jeung NLD