Quang Binh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Quang Binh in Vietnam

Quang Binh nyaéta hiji propinsi nua ya di Vietnam. Di beulah kaléreunnana wawtesan jeung Bac Trung Bo.

Daérah Tingkat II[édit | édit sumber]

  1. Dong Hoi
  2. Le Thuy
  3. Quang Ninh
  4. Tuyen Hoa
  5. Minh Hoa
  6. Quang Trach
  7. Bo Trach