Résistansi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap

Résistansi bisa miboga sababaraha harti:

Dina sains:

Dina élmu kadokteran jeung biologi:

Dina pulitik jeung militér:

Résistansi ogé bisa nujul ka:

  • Résistansi (analisis téhnis), tingkat rega dina perdagangan jaminan surat berharga di mana, lamun ieu geus kahontal, bakal ngaktifkeun sababaraha pamicu penjualan; nu akibatna nurunkeun rega sarta nyababkeun tingkat ieu susah dipeupeuskeun (hard to "break")

Tempo ogé[édit | édit sumber]