Lompat ke isi

Rafael Orozco Maestre

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Rafael José Orozco Maestre (5 Maret 1954 – maot 11 Juni 1992 dina umur 38 taun) langkung dikenal salaku Rafael Orozco Maestre, nyaéta panyanyi-penulis lagu sareng produser rékaman sareng mingpin vokalis tina band Kolombia Binomio de Oro.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (Basa Spanyol)Rafael Orozco biografía

Tumbu luar[édit | édit sumber]